Home / archiefcentraal / kluszon viert verjaardag met metamorfose en acties

kluszon viert verjaardag met metamorfose en acties

Terugkijkend op de afgelopen jaren kan Kluszon alleen maar tevreden zijn. “Het vertrouwen dat klanten al die jaren hebben gegeven, bewijst in mijn ogen dat wij een betrouwbare partij zijn voor het leveren en monteren van kunststof kozijnen, garagedeuren, terrasoverkappingen en zonwering voor binnen en buiten”, aldus Van Breen. “Gezien het geringe verloop in personeel zijn wij in de regio bovendien een fijne werkgever gebleken.”

De markt trekt weer aan en laat met name op het gebied van zonwering weer nieuwe producten zien. En dus grijpt Kluszon dit jubileumjaar aan om de showroom verder uit te breiden en het pand met hout en een frisse kleur een nieuwe uitstraling te geven. “De bouwvergunning ligt klaar, maar de aanhoudende winter dwong ons de planning naar achter te schuiven”, vertelt Van Breen. “Nu streven we ernaar zo snel mogelijk na onze Paasshow te kunnen beginnen.”

Wie jarig is, trakteert en dus komt Kluszon tijdens de Paasshow met diverse acties die alleen gelden in het weekend van 30 maart tot en met 2 april. “Daarnaast wordt ons jubileum in het weekend van 27 mei 2018 groots gevierd, maar over de precieze invulling kan ik nog niets zeggen”, zegt Van Breen.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.