Home / archiefcentraal / kidsbeweegroute genomineerd voor nederlandse loterij in beweging prijs

kidsbeweegroute genomineerd voor nederlandse loterij in beweging prijs

Kidsbeweegroute is een wandelroute voor en door kinderen met educatieve weetjes, kindertekeningen en beweegopdrachten. De jury besluit op donderdag 19 april wie er gewonnen heeft. De prijs bedraagt 50.000 euro. Mocht Kidsbeweegroute winnen, dan wil initiatiefneemster Magda Mali ervoor zorgen dat er in elke provincie een Kidsbeweegroute komt. Het nominatiefilmpje is hieronder te bewonderen.

Kidsbeweegroute is in 2013 ontstaan vanuit de Raalte Gezond Verkiezing. Magda Mali ontwierp (en realiseerde) samen met vier kinderen een Kidsbeweegroute in het Drostenkamp in Raalte. Het concept werd destijds vastgelegd bij het Benelux Bureau voor Intellectuele Eigendom (BBIE) en vanaf 2015 succesvol uitgerold naar negen andere plaatsen waaronder zeven Landal GreenParken en de gemeenten Oosterhout en Roosendaal.

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/jpTmfleU4ac”]

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.