johan derksen 3js en guido weijers volgend theaterseizoen in hoftheater

Foto: Kim Balster

Johan Derksen – Keeps the Blues Alive
Na de succesvolle theatershow ‘Johan Derksen en de Pioniers van de Nederpop’, die in meer dan honderd theaters is gespeeld, komt de flamboyante tv-persoonlijkheid nu met een programma over zijn passie: de blues. ‘Keeps the Blues Alive’ belooft een zeer muzikale avond te worden met de Haagse band The Clarks, A.J. Plug, Kat Riggins, Erwin Java, Roel Spanjers, e.a. Dit unieke gezelschap is in het theater te zien op zaterdag 15 december 2018.

3JS – Acoustic Christmas
In de aanloop naar de kerstdagen presenteert de 3JS op woensdag 19 december 2018 het akoestische kerstconcert ‘Acoustic Christmas’, inmiddels een begrip in de Nederlandse theaters. Aangevuld met pianist/toetsenman Nick Bult en bassist Wilbrand Meischke weten deze drie Nederlandse troubadours steeds weer een nieuwe kerstshow neer te zetten op de meest sfeervolle manier.

Woezel en Pip en de tijdmachine (2+)
Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Ze beleven een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. De familiemusical ‘Woezel en Pip en de tijdmachine’, voor alle kinderen vanaf 2 jaar, is te zien in Raalte op zaterdag 23 februari 2019.

Guido Weijers – Masterclass Geluk
Guido Weijers volgde zelf Masterclasses over ‘geluk‘ aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over dit onderwerp en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. In 100 minuten komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Mensen die Guido eerder in het theater zagen, kennen zijn filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap i.p.v. grappen. We beloven dan ook geen ‘cabaret’. Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen. De voorstelling “Masterclass Geluk” is bij te wonen op vrijdag 12 april 2019.

HOFtheater TIPavond
Op maandagavond 7 mei 2018 wordt het volledige programma gepresenteerd op de vernieuwde website van het theater. Bovendien is iedereen diezelfde avond welkom bij de HOFtheater TIPavond. Op deze gratis avond in het HOFtheater zijn er diverse previews van artiesten van seizoen 18/19 te zien en geeft directeur Roswyde Burgman toelichting bij het nieuwe theaterprogramma.

Aanmelden voor de HOFtheater TIPavond kan via staging2.HOFtheater.nl

Kaartverkoop
De kaartverkoop gaat op donderdag 24 mei om 10:00 uur van start. HOFgenoten kunnen al vanaf woensdag 9 mei kaarten bestellen. Iedereen kan HOFgenoot worden, dit kost € 25 per jaar. Aanmelden als HOFgenoot kan ook via de website van het HOFtheater.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.