Home / archiefcentraal / jett rebel vervangt dotan op dauwpop

jett rebel vervangt dotan op dauwpop

Vlak nadat Dotan bekend had gemaakt dat hij een aantal optredens cancelde, publiceerde de Volkskrant een artikel over de nepaccounts, waarmee Dotan zijn imago en populariteit probeerde te vergroten. Daarbij schroomden Dotan en zijn team niet om met verzonnen verhalen over een ontmoeting tussen de zanger en een doodzieke fan naar buiten te komen.

Op het moment dat Dotan zijn optredens cancelde, wist hij dat het verhaal er aan zat te komen. De voorverkoop voor Dauwpop loopt hard. Inmiddels is meer dan 70 procent van de reguliere kaarten verkocht. Op Dauwpop zijn er verder optredens van onder andere Kensington, The Hives, Triggerfinger en Bökkers. Zie verder www.dauwpop.nl

Lees ook

Voedsalland Boerenmarkten in Luttenberg

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert op de zaterdagen 24 en 31 juli …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.