ivn raalte geeft cursus planten determineren

Na drie avonden kan elke cursist zelfstandig de naam van een wilde plant opzoeken. Uiteraard wordt begonnen met eenvoudige planten. Gaandeweg komen ook wat moeilijke planten aan bod, al zullen grassen tijdens deze cursus nog niet behandeld worden. De cursusavonden zijn op 2, 9 en 30 mei, steeds van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie: Helpende Handen aan de Westdorplaan.

Tevens zullen er twee excursies gehouden worden. De tijden en datums hiervan worden na overleg met de deelnemers vastgesteld. De deelnamekosten bedragen 10 euro. Opgeven kan via hendriks1949@kpnmail.nl (graag vóór 26 april). Iedereen kan meedoen. Basiskennis is niet nodig. Er wordt gewerkt met Heukels’ Flora van Nederland. Deze boeken zijn aanwezig, die hoeven dus niet aangeschaft te worden. Via internet kan deze methode ook gevolgd worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.