introductie walking football bij wijhe 92

Leven lang voetbal
Met Walking Football krijgen niet alleen 60-plussers weer de kans om een balletje te trappen. Ook spelers die jonger zijn, maar die vanwege fysieke beperkingen (door zware blessures) niet meer kunnen deelnemen aan het traditionele voetbal, behoren tot de doelgroep. Met ingang van 1 mei start Wijhe ’92 met Walking Football. Bij voldoende animo gaat de club in het nieuwe seizoen een team oprichten. Walking Football is de perfecte oplossing voor spelers die ook nog het sociale aspect van het voetbal willen beleven, maar het een tandje rustiger aan moeten doen.

Zie jij het zitten om nog lekker sportief bezig te zijn? Neem voor meer informatie en opgave contact op met Hennie Koekoek van de seniorencommissie van Wijhe ‘92 (06-312334552).

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.