Home / archiefcentraal / inschrijving jubileum diekmarkt xxl 2018 geopend

inschrijving jubileum diekmarkt xxl 2018 geopend

De gezellige rommelmarkt die de Wijhese Molen verbindt met de activiteiten in het park Wijhezicht. Hard toe aan een zolderopruiming of het uitmesten van de schuur? Ideaal te combineren met een marktplaats op deze bijzondere editie van de Rommelmarkt XXL.

Vroege inschrijvers zijn veel goedkoper uit, want aangemeld en betaald voor 1 juli gelden lagere tarieven. Alle informatie is te vinden op site www.diekdaegen.nl. Hier kunt u het inschrijfformulier downloaden of u rechtstreeks online aanmelden. Snel inschrijven dus want vol is vol.

Lees ook

Wereldwinkel Heino in actie voor coronahulp in Nepal

HEINO – Wereldwinkel Heino heeft besloten om 10 procent van de maandomzet van augustus rechtstreeks …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.