Home / archiefcentraal / informateur presenteert verslag informatieronde

informateur presenteert verslag informatieronde

Piet van Dijk heeft onderzocht met welke partijen een stabiele coalitie gevormd kan worden om Olst-Wijhe de komende vier jaar met voldoende draagvlak te kunnen besturen. Hij geeft ook aanbevelingen voor het vervolgtraject van de formatie. Het verslag en het advies van de informatie worden aangeboden aan de lijsttrekker van de grootste fractie, de heer Marcel Blind. Ook de onderhandelingsdelegaties van de zes partijen in de raad en overige raadsleden zijn uitgenodigd aanwezig te zijn.

Na deze bijeenkomst starten de partijen die samen een coalitie gaan vormen met de onderhandelingen over een akkoord op hoofdlijnen voor de komende vier jaar dat de raad ruimte biedt voor nadere invulling. Dit doen zij onder leiding van een externe procesbegeleider.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.