ierse band the shannons geeft optreden bij markzicht heino

Het in Laag Zuthem wonende stel treedt als formatie veelal op in België en Duitsland, maar ook in Scandinavië. Lynn Shannon heeft de titel ‘folk n roll’ bedacht als benaming voor de variatie van hun muziek.

“Ik ben Iers, dus Ierse muziek heeft een grote invloed op onze bijzondere style van muziek”, zegt Shannon. “Ik blijf trouw aan mijn Ierse roots met de Ierse traditionals maar ook meer bekende popmuziek zoals ‘Whiskey in the Jar’ of ‘These boots were made for Walking’. Daarmee hebben wij voor iedereen wel iets.”

Het optreden begint om 21.00 bij Café Marktzicht. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op staging2.theshannons.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.