hulp bij de belastingaangifte in bieb raalte

De Belastingdienst stuurt je tegenwoordig een aangifte waarin heel veel gegevens al zijn ingevuld. Een kwestie van ondertekenen en terugsturen? Welke valkuilen zijn er, wat kan er misgaan en waar moet iedereen op letten? René Derks van Adficount advies, administratie en accountancy in Raalte geeft tekst en uitleg. Na de presentatie kunnen bezoekers bij hem terecht voor persoonlijk(e) hulp en advies. De presentatie begint om 14.00 uur in het Leer & Meer Plein van de Bibliotheek Raalte. Adficount is aanwezig tot 15.30 uur. Toegang en deelname zijn gratis. Wie een computer met internet nodig heeft, kan die in de bibliotheek gebruiken.

Zie voor meer informatie staging2.bibliotheeksalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.