Home / archiefcentraal / hulp bij de belastingaangifte in bieb raalte

hulp bij de belastingaangifte in bieb raalte

De Belastingdienst stuurt je tegenwoordig een aangifte waarin heel veel gegevens al zijn ingevuld. Een kwestie van ondertekenen en terugsturen? Welke valkuilen zijn er, wat kan er misgaan en waar moet iedereen op letten? René Derks van Adficount advies, administratie en accountancy in Raalte geeft tekst en uitleg. Na de presentatie kunnen bezoekers bij hem terecht voor persoonlijk(e) hulp en advies. De presentatie begint om 14.00 uur in het Leer & Meer Plein van de Bibliotheek Raalte. Adficount is aanwezig tot 15.30 uur. Toegang en deelname zijn gratis. Wie een computer met internet nodig heeft, kan die in de bibliotheek gebruiken.

Zie voor meer informatie www.bibliotheeksalland.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.