holstohus juichte yosina naar voice winst

Als de andere finalisten aan het zingen zijn, wordt er flink gebabbeld en gespeeld door het Holstohus, maar zodra Yosina wordt aangekondigd wordt het stil en luistert iedereen aandachtig. “Mama, mag ik stemmen?,” vraagt er één. “Papa, mag ik dat ook?,” vraagt een ander. “Ja, hoor!” Zodra het nummer om op Yosina te stemmen in beeld is, worden mobieltjes tevoorschijn gehaald en druk gebeld en ge-sms’t. Opeens is er luid gegil. Alle ouderen kijken verschrikt op. Wat is er aan de hand? Dan komt er één van de kinderen terug: “Aaahhh, we hebben verbinding met de studio! We hebben op Yosina gestemd!” Alle ouderen lachen hoofdschuddend. Mooi om te zien hoe de kinderen hun leeftijdsgenoot naar de winst willen helpen.

Iets voor elf begint het dan ineens muisstil te worden. Sommigen kinderen kunnen niet stil zitten en gaan van de spanning langzaam stuiteren. Schietgebedjes worden gemaakt en handen stevig vastgehouden. Het is zover, de ontknoping. Wendy van Dijk begint: “The Voice Kids… 2018…is gewonnen… door… YOSINA!” Oorverdovend gejuich klinkt door de Brasserie. Yes, het is gelukt. Yosina heeft het toch maar ‘even’ voor elkaar gebokst. Yosina, gefeliciteerd! Je mag trots zijn op jezelf, net als heel Olst (en Wijhe) is. Je hebt heel Nederland je talent laten zien en wij zullen nog veel van je gaan horen. Wel heeft ut Huus nog één vraag: Kom je dit jaar wel weer naar The Best Music Act of Olst?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.