hoftheater komt met eerste namen voor nieuw seizoen

Helligen Hendrik. Foto: Stefan Schipper

Op maandagavond 7 mei 2018 wordt het volledige programma gepresenteerd op de vernieuwde website van het theater. Bovendien is iedereen diezelfde avond welkom bij de HOFtheater Tipavond. Op deze gratis avond zijn er diverse previews van artiesten van seizoen ‘18/’19 te zien en geeft directeur Roswyde Burgman een toelichting op het nieuwe theaterprogramma. Aanmelden hiervoor kan via staging2.hoftheater.nl.
De kaartverkoop gaat op donderdag 24 mei om 10.00 uur van start. Hofgenoten kunnen al vanaf woensdag 9 mei kaarten bestellen. Iedereen kan Hofgenoot worden, dit kost 25 euro per jaar.

3Koteboebo
Het huidige seizoen is nog niet ten einde. Het Lettelse cabaretgezelschap 3Koteboebo staat op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 april in een uitverkocht HOFtheater. Aanvang is alle keren om 20.15 uur. Er is een wachtlijst. Kijk voor meer informatie op staging2.hoftheater.nl.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.