Home / archiefcentraal / harry overgoor neemt afscheid van welkoop raalte

harry overgoor neemt afscheid van welkoop raalte

Harry heeft in al die jaren veel naamsveranderingen van de winkel meegemaakt, van ABTB via Cosal naar de Welkoop. Ook verschillende eigenaren (o.a. Dieks Kodden, Herman Smale en nu Wilfried Akkersdijk) hebben met Harry gewerkt en ondanks vele veranderingen én de verhuizing van de winkel in 2010 naar Raalte Plaza aan de Heesweg, bleef Harry altijd een zeer betrouwbare medewerker. Harry kent het hele assortiment van de Welkoop van haver tot gort en heeft dus ook altijd passend advies. Hij maakt graag een praatje met de klanten, is altijd positief en bevlogen en heeft veel humor. Voor iedereen die Harry nog een hand wil geven, staat er op zijn laatste werkdag, zaterdag 28 april, koffie met wat lekkers klaar.

Lees ook

StöppelCabana moet een blijvertje worden

Zomercarnaval buiten bij Bij Lampe met beachvolleybaltoernooi, muziek en entertainment RAALTE – StöppelCabana, het nieuwe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.