handbalvereniging kwiek heeft nieuwe hoofdsponsor

Het bedrijf uit Raalte gaat niet alleen de vereniging sponsoren, maar gaat ook de trainer en speelsters adviseren op het gebied van data. 

Vuvuzela’s
Bij de laatste wedstrijd van het seizoen liet de nieuwe hoofdsponsor al van zich horen. Op de tribune werden knalrode vuvuzela’s uitgedeeld om de dames aan te moedigen. Maurice Tijs, eigenaar van PCA vertelde bij de presentatie van het nieuwe wedstrijdshirt: “Doelen bereiken doe je samen. Daarom vragen we iedereen om de dames extra aan te moedigen.”

Promotie
De dames van Kwiek hebben hun doelen scherp. “We willen natuurlijk promoveren. Onze nieuwe coach staat vol energie klaar om ons weer naar het hoogste niveau terug te brengen. Dat onze hoofdsponsor door een rol in kan spelen is natuurlijk fantastisch!”

Onbekende
Voor velen is PCA een vrij onbekende. Dit komt met name doordat ze software maakt voor grote organisaties en bedrijven door het hele land en daarbuiten. Maurice Tijs vertelt: “Kwaliteit is het uitsluiten van toeval. En daar gaan wij ook Kwiek bij helpen.
Bovendien past het lokale sponsorschap perfect in onze visie op maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

Samen voor succes
Kwiek-voorzitter Roy Schulten kijkt uit naar het komende seizoen: “Er verandert een aantal belangrijke zaken voor Dames 1. De nieuwe coach, een nieuwe hoofdsponsor, een strakker beleid. Dat alles in een fantastische, gloednieuwe accommodatie. We gaan met z’n allen voor een prachtig nieuw seizoen!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.