Home / archiefcentraal / geslaagd passieconcert con amore

geslaagd passieconcert con amore

Enkele dagen eerder stond Con Amore ook in de Grote Kerk in Dalfsen. Daar verzorgde het koor een viering. In de Heilig Hartkerk volgde een nog uitgebreider programma. Wel draaiden beide uitvoeringen om ‘Die Sieben Worte Jesu am Kreuz ‘ van César Franck.

Voor de beide concerten was Con Amore uitgebreid met een twintigtal gastkoorleden en een klein combo. Als solisten werkten mee Yvonne Boerdam (sopraan), Aart Mateboer (tenor) en Lars Teray (bas). De muzikale leiding was in handen van dirigent Wim van Lenthe.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.