gerlant robert vloedgraven

Hij werd in één dag levenslang veroordeeld op Google en daarbij stelde de pers niet de juiste vragen; wie is dat tweede slachtoffer en wie is die anonieme adviseur? Om over het dubieuze moment van publiceren, maar niet te spreken. Vloedgraven die een fout maakte in de categorie ‘hij was een beetje dom’ om met de woorden van koningin Maxima te spreken.

Google je op mijn naam dan zou je maar zo de eerste indruk kunnen krijgen van een ongeleid projectiel een schreeuwer, diegene die verder kijkt, ziet een ander beeld. Ik kan dat doen omdat ik als ‘afgekeurde steuntrekker’ geen enkele rekening meer hoef te houden met wat Google van mij vindt. Mijn carrière is over, wat ik doe is tegen een geringe onkostenvergoeding jullie een spiegel voorhouden zonder bang te hoeven zijn voor eventuele gevolgen. De enige tegenover wie ik mij moet verantwoorden, is mijn eigen geweten en daarbij stel ik mij elke keer de vraag: Kan ik dit maken? En; wat zijn de gevolgen voor ‘het lijdend voorwerp’.

In het geval van Robert Vloedgraven zijn die afwegingen, vind ik, niet goed gemaakt. Hij is op Google veroordeeld voor het leven. Ik heb daarom drie weken gezocht, ben elke vage verdachtmaking na gegaan. Wie is die adviseur die op de dag voor de verkiezingen aanraadde om, ondanks dat er eerder al een klap op was gegeven door de betrokken partijen, toch de pers te zoeken? Wie is dat zogenaamde tweede slachtoffer, er wordt wel naar verwezen, maar een naam krijg ik niet? Waarom staat dat zogenaamde eerste slachtoffer met haar partner zo triomfantelijk op de foto? Ik zou me dood schamen en weg duiken. Heb tips gevolgd tot ver in Zweden, maar kom er niet uit. Is het dan toch een toevallige samenloop van omstandigheden?

Dan nog is Robert Vloedgraven veroordeeld, geweld aangedaan zonder ooit een rechter te hebben gezien, dat blijft me jeuken…

gerlant@regiobode.nl 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.