gerardus majellaschool speelde het meeste fair

Na een finale in de A poule kwam de Korenbloem uit Raalte daar als winnaar uit. De Rietkraag en de Linderte kwamen net te kort voor hun plek. 

In de B poule werd er 7 tegen 7 gespeeld en won de Kwintijn uit Raalte voor de Antoniusschool uit Marienheem en de Bolster uit Raalte. Bij de meisjes ging de winst naar de Linderte uit Raalte voor de Vogelaar uit Raalte en de Antoniusschool uit Marienheem.

Fair Play prijs en sportief gedrag
De scheidsrechters hebben een aandeel in welk team de Fair Play prijs won, zij mochten na iedere wedstrijd beide teams een cijfer geven. Meerdere malen hebben zij dan ook een 10 uitgedeeld.

De Fair Play scores lagen dicht bij elkaar, maar uiteindelijk scoorde de Gerardus Majellaschool net iets beter waardoor de beker na afloop van deze editie mee ging naar Broekland.

Regionale samenwerking
Ook dit schooljaar stelt het Sportbedrijf Raalte bij alle schoolsporttoernooien in de gemeente Raalte de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag. In de hele regio Salland wordt vanuit een samenwerking met Sportbedrijf Deventer en UtHuus in Olst-Wijhe extra aandacht besteed aan Fair Play.

Meer informatie over Fair Play is te vinden op de website van het Sportbedrijf Raalte. staging2.sportbedrijfraalte.nl/fairplay

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.