Home / archiefcentraal / geraniummarkt op nationale molendag bij de leeuw in lettele

geraniummarkt op nationale molendag bij de leeuw in lettele

Molengidsen zijn aanwezig en leiden u graag rond in en om de molen. Tegelijkertijd wordt ook de inmiddels traditionele Geraniummarkt gehouden. Een prachtige gelegenheid om zowel molen, deze plantenmarkt als de molenwinkel te bezoeken. De volgende dag is het immers Moederdag. Verras moeder of jezelf met een origineel cadeau samengesteld uit mogelijkheden rond de molen. Iets uit de winkel waar niet alleen broodmeel wordt verkocht maar ook meel voor allerhande andere producten zoals koeken, cakes, pannenkoeken, alle ingrediënten daarvoor en meer. Samen met een plant en een molenkoek van de ‘Vrienden van de Molen’ wordt zo’n cadeau echt iets heel bijzonders. En als u er toch bent geniet dan ook nog even van de koffie,thee, pannenkoeken die de ‘Vrienden van de Molen’ voor u bereiden.

Tenslotte is er allerlei informatiemateriaal over molens aanwezig. Misschien wel iets voor uw kind die nog nadenkt over een spreekbeurt op school. De molen is te vinden aan deOude Molenweg 3, 7434PD in Lettele (Oude Molen). U kunt de molen van 10.00 tot 16.00 bezoeken. De opbrengst van de dag komt compleet ten goede aan het onderhoudsfonds van dit Rijksmonument.

Lees ook

Webinar over opvoeden in twee huizen

RAALTE – Dinsdag 26 oktober om 20.30 houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.