Home / archiefcentraal / gemeentebelangen wil award voor sociaal maatschappelijk ondernemers

gemeentebelangen wil award voor sociaal maatschappelijk ondernemers

Kampman: “in de Achterhoek en meerdere gemeentes werken ze met een soort Award, een goed voorbeeld is “de unieke Achterhoeker” Deze award is er voor bedrijven die sociaal maatschappelijk ondernemen, dit kan bijvoorbeeld door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen (banenafspraak) of door werkzaamheden uit te besteden aan een sociale werkbedrijven welke deze doelgroep aan het werk heeft. Deze bedrijven mogen wat mij betreft best wat meer gepromoot en erkend worden, om zo meer bekendheid te krijgen en als een soort ambassadeurs meer collega-bedrijven warm te maken voor deze doelgroep”.

 

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.