gemeentebelangen wil award voor sociaal maatschappelijk ondernemers

Kampman: “in de Achterhoek en meerdere gemeentes werken ze met een soort Award, een goed voorbeeld is “de unieke Achterhoeker” Deze award is er voor bedrijven die sociaal maatschappelijk ondernemen, dit kan bijvoorbeeld door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen (banenafspraak) of door werkzaamheden uit te besteden aan een sociale werkbedrijven welke deze doelgroep aan het werk heeft. Deze bedrijven mogen wat mij betreft best wat meer gepromoot en erkend worden, om zo meer bekendheid te krijgen en als een soort ambassadeurs meer collega-bedrijven warm te maken voor deze doelgroep”.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.