floor 15 en claire 16 uit heeten zijn ambassadeurs van de vrijheid voor gemeente raalte

Tijdens de bijeenkomst vertelt burgemeester Martijn Dadema wat voor hem vrijheid betekent en speelt de theatervoorstelling ANDERS|OM. Dit is een voorstelling over wat de oorlog heeft gedaan met de mens en wat de mens doet met de oorlog.

Floor en Claire dragen een gedicht voor en gaan met de aanwezigen in gesprek over vrijheid. ‘Wij vinden het belangrijk om de Tweede wereldoorlog te blijven herdenken. Helaas is vrijheid ook in deze tijd voor veel mensen op de wereld niet vanzelfsprekend. Daarom staan wij stil bij de vrijheid die wij nu hebben en proberen wij op deze manier de vrijheid door te geven’, zeggen de jonge ambassadeurs. 

Iedereen is van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. Deze vindt plaats in de hal van het gemeentehuis. De avond begint om 18.45. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.