Home / archiefcentraal / flierefluiter wil extra woning met rood voor rood

flierefluiter wil extra woning met rood voor rood

Welke locatie de familie Pronk, eigenaar van De Flierefluiter, voor die sloop op het oog heeft, is echter nog niet duidelijk. De definitieve medewerking vindt plaats nadat de deelnemer, waar de sanering plaatsvindt, daartoe een plan heeft ingediend bij de gemeente Raalte en een rood-voor-roodovereenkomst is afgesloten.

Daarna wordt de planologische procedure gestart voor herziening van het bestemmingsplan. Op dat moment is het mogelijk om te reageren door het indienen van een zienswijze en in beroep te gaan. Na inwerkingtreding van dit bestemmingsplan mag het bijeenkomstgebouw als (bedrijfs)woning worden gebruikt.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.