fietstoerclub heikera organiseert dreamplafonds voorjaarstocht

De inschrijving van de 100 kilometer is tussen 8.00 en 12.00 uur, de inschrijving van de 40 en de 60 kilometer tussen 9.00 en 12.00 uur. Sluitingstijd en eindcontrole: 16.30 uur.

De route van 45 km gaat via Lierderholthuis richting Wijhe, waar wordt overgestoken met de pont. Aan de andere kant van de IJssel leidt de route via kleine plaatsen als Marle en Werven richting Hattem. Hier wordt de IJssel voor de tweede keer overgestoken en vervolgt de route via Zwolle, Harculo en Laag Zuthem weer richting Heino.

De deelnemers van de 60 km tocht fietsen vanaf Wijhe nog verder richting Vorchten en Wapenveld. Vervolgens via Berghuizen richting Hattem en langs de IJssel naar Zalk. Hier wordt de IJssel weer overgestoken en gaat vervolgens het richting Zwolle, waar de route samenvalt met de 40 km.

De 100 km leidt van Wijhe naar Vorchten, Heerde, Epe, over de Veluwe richting Doornspijk en Elburg. Vervolgens gaat het richting Kamperveen en Kampen, waar de IJssel wordt overgestoken. De route vervolgt langs de coulissen van de IJssel via de plaatsen Nieuwstad, Wilsum en Veecaten richting Zwolle. Hier valt de route richting Heino samen met de 40 en 60 km.

Voor meer informatie kunt u terecht bij toerleider Ruben Heuven, Van de Capellenweg 42, 8141 EH Heino. Tel. 06-35110377, of neem een kijkje op de website staging2.heikera.nl 

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.