Home / archiefcentraal / feestweek bij robbys snacks

feestweek bij robbys snacks

Vandaar dat Robby en Marita iedereen willen bedanken voor het vertrouwen al die jaren. Elke dag geldt er een andere aanbieding bij de cafetaria. Basisschoolkinderen kunnen bijvoorbeeld op woensdag 11 april plaatsnemen aan een friettafel; een tafel vol friet waar ze onbeperkt van mogen pakken met daarnaast een glas ranja. Verder zijn de snacks, schepijs en producten uit eigen keuken ook in de aanbieding. Zie voor meer informatie de actiefolder. Ook plaatsnemen aan de friettafel? Mail dan naar: info@robbyssnacks.nl of bel 0572-354242.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.