expositie pieter boxman in brasserie 1703

Zijn favoriete materiaal is olieverf op doek of papier. Hij schildert vaak landschappen, waarin het water rondom zijn woonplaats een rol speelt. De IJsselkolken, anken en weteringen, sloten en poelen blijven hem boeien. Vanaf 1988 produceert hij vaak series schilderijen, waarvan de werken hetzelfde thema hebben.

In 1997 exposeerde hij met veel succes op de veerpont Olst-Welsum. In 2008 was in de Bergkerk in Deventer een grote overzichtsexpositie met meer dan vijftig van zijn werken ingericht. Ook liet hij in 2009 zijn werk ziek tijdens Oerol op Terschelling. Iedereen is welkom. Zie verder staging2.galerietweebijdrie.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.