examenkandidaten kunnen geconcentreerd blokken in bibliotheek raalte

StudyShare is een supersimpele, maar krachtige manier om je hoofd bij het leren te houden. Je studeert samen met anderen in een vast ritme in een afgesloten ruimte in de bibliotheek. Het concept is onder andere gebaseerd op de Pomodoro-techniek. Met deze techniek leer je in blokken van maximaal 45 minuten studeren met daarna 15 minuten pauze. In het Leer&Meer Plein in de Bibliotheek word je minimaal afgeleid en er zit een Studybob die streng toezicht houdt. Je mobiele telefoon kun je in bewaring geven en er zijn duidelijke regels.

Data
De eerste StudyShare is op dinsdagmiddag 1 mei 2018 in de Bibliotheek Raalte. De data zijn afgestemd met de examendata, raadpleeg de site van de bibliotheek voor alle data. Het eerste blok start om 13.15 uur; er zijn 3 blokken met een kwartier pauze tussen de blokken. Meedoen is gratis. Op een studiedag kan je vanaf 13.00 uur een ticket halen in de Bibliotheek, dat je afgeeft bij de Studybob. Er geldt: vol is vol. Natuurlijk kun je altijd ergens anders in de bieb een rustig plekje zoeken om te studeren.

Vrijwilliger
Belangstelling om als vrijwillige Studybob mee te werken aan StudyShare-middagen? Mail naar info@bibliotheeksalland.nl of bel naar Bibliotheek Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.