elferink schoenen behoort bij beste schoenenzaken in nederland

Elferink Schoenen wint de prijs voor de eerste keer. ‘Echt een enorme eer’, zegt Niels Elferink, eigenaar van de Elferink winkels. ‘Helemaal als je bedenkt dat er in totaal zo’n 3.000 schoenenzaken in Nederland zijn. Een fantastische prestatie van al onze vakkundige verkoopmedewerksters en de rest van ons team!’. 

Tijdens de verkiezing krijgen de schoenzaken punten voor hun assortiment, klantvriendelijkheid, algehele uitstraling, online activiteiten en innovatief ondernemerschap. Vakblad TRED beschrijft Elferink Schoenen als ‘een onderneming die vooruit kijkt’. Niels: ‘Stilstaan is achteruit gaan. Blijven ontwikkelen is belangrijk. Elferink Schoenen opende afgelopen maart een nieuwe winkel in Emmeloord en heeft onlangs Hafkamp Schoenen in Dronten overgenomen’.

Op zaterdag 21 april en zondag 22 april viert Elferink Schoenen dit succes met al haar klanten. Er staat die dag voor elke klant een leuke verrassing klaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.