Home / archiefcentraal / eerste editie van lef loop

eerste editie van lef loop

Bij Omni Mobilae wordt gezorgd voor een garderobe en beperkte kleedruimte. Er is geen douchegelegenheid. Wel is er voldoende parkeergelegenheid op korte afstand van de start en finish. De opbrengst van de Lef Loop is bestemd voor Stichting Roparun en Stichting Lef. Die zetten zich in voor mensen met kanker en hun familie. Stichting Lef richt zich daarbij specifiek op ongeneeslijk zieke mensen in de gemeente Raalte. De deelnamekosten bij voorinschrijving bedragen 6 euro (8 euro op de dag zelf). Inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl. Zie verder www.stichtinglefraalte.nl. Voor meer informatie over de Lef Loop of Stichting Lef kan men ook mailen naar info@stichtinglefraalte.nl.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.