eerste editie van lef loop

Bij Omni Mobilae wordt gezorgd voor een garderobe en beperkte kleedruimte. Er is geen douchegelegenheid. Wel is er voldoende parkeergelegenheid op korte afstand van de start en finish. De opbrengst van de Lef Loop is bestemd voor Stichting Roparun en Stichting Lef. Die zetten zich in voor mensen met kanker en hun familie. Stichting Lef richt zich daarbij specifiek op ongeneeslijk zieke mensen in de gemeente Raalte. De deelnamekosten bij voorinschrijving bedragen 6 euro (8 euro op de dag zelf). Inschrijven kan via staging2.mijninschrijving.nl. Zie verder staging2.stichtinglefraalte.nl. Voor meer informatie over de Lef Loop of Stichting Lef kan men ook mailen naar info@stichtinglefraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.