duofiets bewaard gebleven voor broekland

Hij kreeg daarbij ondersteuning van het Kernteam Broekland. Dat wist de gemeente en de provincie bereid te vinden om de fiets met elektrische trapondersteuning te kopen van de familie Swartjes. Toen moest er nog een ruimte komen om de fiets te stallen. Daartoe lieten de initiatiefnemers hun oog vallen op de ruimte waarin eerder de pinautomaat was gevestigd. De Huuskamer (eigendom van het dorp) besloot vervolgens om die ruimte erbij te huren. De ondernemersvereniging van Broekland zei na een speech van Gait toe het onderhoud van de fiets te verzorgen. Gait neemt samen met zijn vrouw Gerda het beheer van de duofiets op zich. Iedereen die gebruik wil maken van de fiets kan bellen naar 06-29229530. Ideaal om een minder valide familielid, vriend(in) of kennis mee te nemen op een uitje. Gebruik is gratis.

Op de foto Gait Middelkamp (links) en Trees Swartjes (de weduwe van Gerard) met in het midden enkele kleinkinderen van Gerard en Trees.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.