dudley taft in taveerne tivoli

Taft is bepaald geen onbekende in de internationale bluesrockwereld. Hij speelde in de jaren negentig in de Seattle-grungebands Sweet Water en Second Coming. Hij schreef muziek voor tv-series en films, waaronder The Sixth Sense met Bruce Willis. In 2007 startte hij met zijn eigen bluesrockband, waarmee hij inmiddels vijf studio-albums heeft afgeleverd. Hij dong mee naar de European Blues Award voor beste gitarist. En hij komt uit een bijzondere familie. Taft is namelijk een nazaat van de 27-ste president van de VS: William Howard Taft.

Achter de draaitafels staat DJ Dikke Dennis. Ook geen onbekende. De man fungeerde jarenlang als bandmascotte en officieus vierde lid van Peter Pan Speedrock. Daarnaast is hij een bekende tatoeëerder en ook vaak te zien in tv-programma’s. Over zijn met drank en drugs overgoten leven, verscheen al een boek.

Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.