drentse muziek en sciencefiction in hoftheater

Ook dit seizoen is Daniël Lohues weer in vele theaters in het land te zien. Nieuwe songs en waargebeurde verhalen over het leven en daarna, maar ook oudere nummers uit zijn inmiddels rijke oeuvre zullen klinken in deze voorstelling vol troost, relativering en humor. Er is een wachtlijst. Aanvang is om 20.15 uur.

Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders nemen op donderdag 26 april de bezoekers mee het heelal in. ‘Houston, we have a problem’ handelt over zwarte gaten, sterren en science fiction; spektakel, verhaal, ontroering en humor in één waanzinnige show. Van de mannen die ook verantwoordelijk/lid waren voor/van ‘Arie & Silvester’, ‘Schudden’, ‘De blonde jongens en Tim’ en ‘Alpacas’. Kaarten kosten 19,50 euro per stuk. Aanvang is om 20.15 uur.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.