digi bingo apps

Een aantal interessante en praktische apps komt langs in een presentatie. De deelnemers wisselen tips en ideeën uit: welke apps gebruiken zij op hun telefoon of tablet, wat zijn hun ervaringen ermee en wat zouden zij nog meer met hun mobiele apparaten willen kunnen doen?

Via een gezellige en actieve spelvorm maken deelnemers een reis langs allerlei mobiele apps. Wat kan je ermee doen, en vooral: welke toepassingen ervan zijn voor ouderen interessant?

Tweede keer
De Digi Bingo is een initiatief van Willem Umbach, een actief lid van de KBO uit Heino. In december vorig jaar was de eerste aflevering van de Digi Bingo. Wegens succes, en voor iedereen die er niet bij kon zijn, gaat de Digi Bingo nu op herhaling.

Waar & wanneer
Het spel wordt gespeeld op donderdag 3 mei, van 9.30 tot ca. 11.30 uur, in de Bibliotheek, Passage 6, in Raalte. Natuurlijk zijn er, zoals dat hoort bij een bingo, leuke prijzen te winnen. De bingo wordt gehouden in het Leer&MeerPlein van de Bibliotheek. Deelname is gratis, aanmelden is gewenst. Dat kan in de bibliotheek, per e-mai (info@bibliotheeksalland.nl), of per telefoon: 0572 36 36 37.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.