de oase op zoek naar badmeesters en kassahulpen

Badmeesters, zoals volwassenen en/of examenkandidaten zijn nodig voor het toezicht tijdens de openingsuren van het zwembad en het netjes houden van de ligweide en de twee zwembassins. Kassahulpen, vutters/gepensioneerden en anderen, zorgen voor de kaartverkoop bij de kassa en overige werkzaamheden. De uren worden in overleg ingepland.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via e-mail: badkader@zwembadhheeten.nl (tot zaterdag 15 april). Tot en met 30 april is het eveneens mogelijk om seizoenkaarten in de voorverkoop te bestellen en te betalen via de website: staging2.zwembadheeten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.