de gouden driehoek viert jubileumfeest

Het is al weer tien jaar geleden dat de Kranenkamp werd omgetoverd tot het eigenwijze /eigenzinnige NUNU, het NUNU poppetjes met de zeven voelsprieten is na een verblijf van zeven jaar in Noord Afrika/Zuid Europa, nu alweer drie jaar in het mooie Australië.

Kasteel De Haere, gelegen op Landgoed de Haere, viert haar vijfjarig verjaardag op 6 april. Op deze locatie is in deze periode al menig huwelijk voltrokken. En al velen hebben hier een prachtfeest gegeven op dit sprookjeskasteel.

Hotel Gaia, gelegen op Landgoed Rande, viert op 5 april haar vijfjarig verjaardagsfeest. Het Hotel staat landelijk goed op de kaart en trekt al vele toeristen naar dit paradijsje om hier de omgeving te ontdekken. Maar ook veel Sallanders genieten en vertoeven op deze fijne plek.

Andre Kleine Schaars en Bibi Kok zijn de trotste eigenaren van deze drie prachtige pareltjes. Iedereen is welkom van 2 tot en met 6 april voor een leuke / lekkere traktatie. Tevens is er een leuke Goudkoorts fietsroute van 26 kilometer langs deze drie landgoederen, gratis te verkrijgen op de drie locaties. 

Neem voor meer informatie contact op met Andre (06-12516813) of Bibi (06-30921809).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.