cultureel cafe in holstohus

Arie Hemmen blikt vooruit op de komende editie van de IJsseltheaterfietstocht (op 26 en 27 mei). De twee dames van theaterduo Dubbelrood vertellen over het event ‘Wit Canvas’ (staging2.witcanvas.nl) dat op 30 juni plaatsvindt aan de Kappeweg 28. Niet toevallig zijn beide dames ook de presentatoren van deze middag. Geen grand café zonder live-muziek.

Te beginnen met het zangduo Grashof & Stook dat veel in deze regio optreedt (o.a. Best Music Act of Olst, 2017). Met hun pure en ragfijne muziek waant de luisteraar zich bij het kampvuur waar Grashof & Stook zelf ooit begonnen zijn. Topact vormt het trio Herman Nijkamp/Peter Schilmöller/Nico Staal. Herman Nijkamp uit Epe mag als vocalist, trompettist en muziekdocent met een gerust hart een grootheid genoemd worden. Hij bouwde een forse reputatie op en speelde wereldwijd (o.a. New York en Singapore) met grote namen uit de jazz. Herman deed mee in veel uiteenlopende bezettingen (van duo’s tot big bands) en schuwt ook de wereld van harmonie en fanfare niet. Ook Peter Schilmöller op gitaar en Nico Staal als bassist bevinden zich in de muzikale eredivisie.

Last but not least komen ook de Olster toneeljongeren aan bod. De bezoekers van het Cultureel Café maken de try-out mee van (een deel van) de jeugduitvoering van Herman Heijermans die op 21 april in première gaat. “Wees zacht voor hun zenuwen”, zo stelt de organisatie van het Cultureel Café.

Het Cultureel Café vindt plaats onder auspiciën van het NUT en wordt gefasciliteerd door ut Huus. Aanvang is om 15.00 uur. De entree bedraagt 8 euro (jongeren tot 21 jaar 4 euro). Voorverkoop: verkoopbalie Holstohus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.