Home / archiefcentraal / culi event bij beeldentuin marienheem

culi event bij beeldentuin marienheem

De gasten kunnen genieten van een aantal kleine gerechtjes. Een goed glas wijn mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Bovendien is er een grote culinaire fair met Sallandse bedrijven die hun producten laten zien en proeven. Daarnaast kunnen de bezoekers de kunstwerken in de tuin bekijken. Muziekvereniging Ons Genoegen uit Heino zorgt gedurende de middag voor muziek. Het Culi-Event duurt van 12.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt 5 euro. Beeldentuin Mariënheem is te vinden aan de Nijverdalseweg 20 in Mariënheem.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.