creatieve duizendpoot edo draaijer exposeert in holstohus

Hij werkte als karikatuurtekenaar op feesten, bruiloften en beurzen, als redactioneel illustrator en cartoonist voor Wegener, de Persgroep, het AD en AVRO Tros Opgelicht. Daarna startte hij met een studio voor 3D-animaties. Door mooie opdrachtgevers als LG, Dubai Mall en NEC speelde Edo zich ook internationaal in de kijker. Inmiddels is Edo samen met een collectief van filmers, 3D-animatoren, grafisch vormgevers, fotografen, audiokunstenaars, tekstschrijvers en illustratoren actief onder de naam The Unemployed Chefs. Meer weten? Check de site: staging2.theunemployedchefs.com. Het Holstohus is elke werkdag geopend tussen 8.30 en 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.