Home / archiefcentraal / commissie mer positief over rapport lelystad airport

commissie mer positief over rapport lelystad airport

De Commissie concludeert, na het bestuderen van het nieuwe milieueffectrapport, dat de minister nu beschikt over alle essentiële milieu-informatie. Daarbij gaat het om minister Cora van Nieuwenhuizen, van Infrastructuur en Milieu. Zij stelde de uitbreiding eerder met een jaar uit, omdat fouten waren gemaakt in de beoordeling.

Van Nieuwenhuizen wil meer tijd voor onderzoek naar milieugevolgen, het vastleggen van het aantal vliegbewegingen en de routes. Met de publicatie van een accuraat rapport over de milieugevolgen, is de eerste stap gezet. In het nieuwe rapport is het woningenbestand geactualiseerd en zijn enkele foutieve invoergegevens gecorrigeerd.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.