commissie mer positief over rapport lelystad airport

De Commissie concludeert, na het bestuderen van het nieuwe milieueffectrapport, dat de minister nu beschikt over alle essentiële milieu-informatie. Daarbij gaat het om minister Cora van Nieuwenhuizen, van Infrastructuur en Milieu. Zij stelde de uitbreiding eerder met een jaar uit, omdat fouten waren gemaakt in de beoordeling.

Van Nieuwenhuizen wil meer tijd voor onderzoek naar milieugevolgen, het vastleggen van het aantal vliegbewegingen en de routes. Met de publicatie van een accuraat rapport over de milieugevolgen, is de eerste stap gezet. In het nieuwe rapport is het woningenbestand geactualiseerd en zijn enkele foutieve invoergegevens gecorrigeerd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.