college van bandw olst wijhe bezoekt herxen voor jaarlijkse kernenbezoek

Om 19.30 vindt de ledenvergadering van Plaatselijk Belang Herxen plaats. Om 20.00 zal het gezamenlijk deel van de avond beginnen. Er wordt gesproken over de plannen rondom de verbouw van het buurthuis en er zal een presentatie worden gehouden van werkgroep Bijenlint. 

Na de pauze gaan de aanwezigen in discussie over woningen voor jongeren en senioren in Herxen en over het kruispunt Herxen-Rijksstraatweg. Dit is meteen de start voor het opstellen van de Dorpsvisie Herxen.

Geïnteresseerden zijn vanaf 19.30 uur welkom in het buurthuis de Herxer Marke.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.