collectanten in olst gezocht voor nationaal fonds kinderhulp

Niet alleen in Olst kan de stichting collectanten gebruiken, vrijwel overal in Nederland is nog dringend behoefte aan extra collectevrijwilligers. Helpt u mee?

Kinderhulp helpt kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor 1 op de 8 kinderen niet zo vanzelfsprekend. Ze kunnen niet meedoen met leeftijdsgenootjes en hebben volwassen zorgen. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, opleiding of een laptop mogelijk te maken. Omdat ook zij moeten kunnen meedoen en een mooie toekomst verdienen!

Loopt u ook mee?
Zet u ook een uurtje in als collectant voor Kinderhulp. Collecteren hoeft echt niet veel tijd te kosten. U bepaalt zelf hoeveel tijd u wilt besteden. Vrijwilligers die met de collectebus rond willen in Olst kunnen zich aanmelden bij Marleen Boxman, tel. 06-46154947.
Samen wordt er overlegd welke straat/straten u voor uw rekening wilt nemen.

Aanmelden kan ook via: collecte@kinderhulp.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.