carmel college reikt carmel award uit voor beste profielwerkstuk

Uit de inzendingen selecteerden de beide nominatiecommissies (havo en vwo) de beste acht profielwerkstukken. Tijdens de finale, die plaatsvindt op Carmel College Salland in Raalte, strijden de makers ervan om de felbegeerde titel ‘Beste Carmelprofielwerkstuk 2018’. De finale van de Carmel Award start om 15.30 uur. De leerlingen houden een korte pitch over de betekenis van hun meesterwerk. Dit jaar is er weer een grote verscheidenheid aan originele onderzoeks- en ontwerpvragen. Van documentaires over de rol van kunst tot een onderzoek over sleutelen aan het DNA.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de finaledag bij te wonen. Een uitgelezen kans om te zien wat er leeft in het onderwijs en waar talenten van morgen toe in staat zijn. Dit jaar wordt de dag georganiseerd in het nieuwe schoolgebouw van Carmel College Salland.

De genomineerde leerlingen zijn afkomstig van middelbare scholen uit Groenlo (Marianum), Eindhoven (Augustinianum), Oss (Het Hooghuis), Oldenzaal (Twents Carmel College), Haren (Maartenscollege) en Deventer (Etty Hillesum Lyceum).

Stichting Carmelcollege beloont met deze prijzen bijzondere prestaties en talenten van leerlingen. Meer informatie over Stichting Carmelcollege en de Carmel Award vind je op de website staging2.carmel.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.