caravancontrole bij bosch car service raalte

Naast caravans zijn ook vouwwagens en campers die dag welkom aan de Zompstraat 25 in Raalte. De controle duurt ongeveer 25 minuten. Daarna volgt desgewenst een training onder begeleiding van ervaren rijinstructeurs. De deelnemers krijgen in de praktijk les in het manoeuvreren met een vouwwagen/caravan. Hiervoor wordt ter plaatse een parcours uitgezet.

De kosten voor de keuring en de training bedragen 20 euro. Aanmelden kan telefonisch bij Jos Janssen, tel. 0572–393099 of 06–21218393 (tussen 18.00 en 20.00 uur) of per e-mail raalte@vvnregio.nl. Daarbij kan men ook aangeven of men ’s morgens of ’s middags wenst deel te nemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.