broekland 4 goed voor 100 doelpunten

Nadat het team een paar weken geleden onder leiding van topscheidrechter Bas Nijhuis al met 5 – 0 had gewonnen van hun belangrijkste concurrent Broekland 5, werd het vandaag op sportpark Het Horsthuis maar liefst 12 – 4 tegen Wesepe 4. Spits Stephan Bouwhuis maakte het 100 ste doelpunt en was goed voor een loepzuivere hattrick. De aanvoerder, Jos Elshof scoorde daarna zijn eerste doelpunt van het seizoen.
Is Broekland 4 nu ook verzekerd van het kampioenschap? Neen, hoewel het team bovenaan staat heeft IJsselstreek 2 uit Deventer minder verliespunten. De competitie in deze 7 klasse blijft ongemeen spannend.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.