britse turkse en amerikaanse klanken in het hoftheater

The Best of Britain | The 4th!
Met de allergrootste hits van Engelse bodem zet The Best of Britain een avondvullend muziekspektakel neer. Van The Beatles tot Coldplay en alles daar tussenin, met nostalgie en recente wereldhits, alles komt aanbod tijdens dit compleet nieuwe programma ‘The 4th!’.

The Best of Britain bestaat uit Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda van Aarsen als vocalisten, samen met vijf muzikanten waaronder multi-artiest Hubert Heeringa.

Er is een wachtlijst voor het concert van ‘The Best of Britain’ op vrijdag 13 april om 20.15 uur in het HOFtheater.

Karsu | Plays Atlantic Records
Karsu duikt in de (muziek)historie van één van de grondleggers van Atlantic Records: Ahmet Ertegün. Karsu houdt van Ertegüns lef en zijn eigenzinnigheid. Ertegün is het voorbeeld van Karsu en door haar fascinatie voor hem speelt ze eenmaal een ode aan Ertegün en aan de vele artiesten die hij groot maakte zoals The Rolling Stones en Ray Charles. Met strakke tompret, ritmische drum en warme contrabas verrast Karsu met een reis door de geschiedenis van een van haar grote voorbeelden.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor ‘Karsu’ op zaterdag 14 april om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten €19,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl.  De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.

Kijk voor meer informatie op staging2.HOFtheater.nl. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.