bouwbedrijf bongers bv realiseert nul op de meterwoningen in olst

Wethouder Marcel Blind is blij dat Bouwbedrijf Bongers aan de slag gaat in Zonnekamp Oost: “Bongers heeft al eerder naar tevredenheid woningen gerealiseerd in de wijk. Het bedrijf levert goede kwaliteit. De nul-op-de-meterwoningen passen bij de vraag van inwoners naar meer duurzame woningen. Daarnaast wil niet iedereen zelf een woning laten bouwen. Bongers voorziet dus in een duidelijke behoefte. Het thema duurzaamheid heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Niet alleen bij nieuwbouw, maar ook bij bestaande bouw. Duurzaamheidsmaatregelen leveren niet alleen comfort op in een woning, maar ook een lagere energierekening voor de bewoners. We maken met dit project een mooie stap op weg naar een duurzaam en energieneutraal Olst-Wijhe.”

Bij een nul-op-de-meterwoning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen, zoals zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers. In het plan worden in elk geval acht van deze nul-op-de-meterwoningen gerealiseerd aan de Rietgors. Aan de Koolmees komen vier twee-onder-een-kapwoningen en/of vrijstaande woningen. Als de koper dit wenst, kunnen deze woningen ook als nul-op-de-meterwoning worden gebouwd. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Vrielink Makelaars in Schalkhaar.r

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.