bouw elf koopappartementen locatie ijsselgouwe van start

De appartementen zijn gesitueerd aan de noordoostzijde van locatie IJsselgouwe, middenin een parkachtige omgeving. De appartementen beschikken zo meteen over een royale woon-/eetkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Daarnaast krijgen alle appartementen een ruim terras of balkon en een eigen berging op de begane grond. Op dit moment is er nog slechts één appartement beschikbaar. Belangstellenden kunnen voor meer informatie terecht bij één van de makelaars: Salland Makelaardij in Raalte of Postma Makelaars in Deventer of op de website staging2.gouwepark-heeten.nl.

Ontwikkelaar Vazet heeft al vijf patiowoningen gerealiseerd op locatie IJsselgouwe. Deze levensloopbestendige woningen zijn in juni 2017 opgeleverd. Tevens zijn er nog kavels beschikbaar op de locatie van voormalige ijsbaan De Pas. Toekomstige bewoners kunnen hier binnen de bestemmingsplanregels een woning naar eigen smaak laten realiseren.

Zie verder staging2.deijsselgouwe.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.