boerderij ammervelde houdt open dag

De open dag is een initiatief van familie Holtkuile, in samenwerking met Salland Boert en Eet Bewust en de Broeklandse voedselcooperatie Autark. Samen organiseren zij een streekmarkt waar diverse voedselproducenten uit de buurt, hun producten laten proeven en verkopen. Publiek kan zich laten informeren over de verzorging en het laten opgroeien van de dieren. Voor de belangstellenden laat slager Marcel van der Weegh zien hoe een varken wordt uitgebeend en welke producten er vanaf komen.

Ook voor kinderen zijn er tal van activiteiten te beleven. Denk aan koemelken, spelen met trekkers op de grote speeltafel of een wandelingetje maken over het blotevoetenpad.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.