Home / archiefcentraal / bij de oorsprong en jansen wijhe houden bokashi silage middag

bij de oorsprong en jansen wijhe houden bokashi silage middag

Aan bod komt de meerwaarde van Bokashi voor gemeenten, waterschappen, natuurverenigingen en de boeren. Er worden praktijkervaringen en gerealiseerde metingen van de afgelopen jaren gedeeld. Het programma duurt vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en vindt plaats aan de Lierderholthuisweg 15 in Wijhe.

Bokashi is het Japanse woord voor ‘goed gefermenteerd organisch materiaal’. De organische materialen worden luchtdicht verpakt, waardoor een fermentatieproces kan plaatsvinden waarbij nuttige stofwisselingsproducten van micro-organismen ontstaan.

Lees ook

Regio Deal-project bij The Green East moet snel van start gaan

Gemeente Raalte wil meer innovatieve bedrijvigheid in agro & food-sector naar regio halen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.