amateurvoetballers maken zich op voor europees programma

De vele inhaalwedstrijden zijn het gevolg van de reeks afgelastingen in februari en maart. Door de vorst en de sneeuwval konden de competitieduels amper doorgang vinden. Inmiddels is het lente en zijn de omstandigheden heerlijk. Doordat het ’s avonds langer licht blijft, zijn ook kleinere clubs in staat om een avondwedstrijd af te werken op eigen sportpark.

Een van de Sallandse ploegen die de komende weken bijzonder veel aan de bak moet, is Haarle. Inclusief de wedstrijd van afgelopen weekend, speelt de ploeg in 35 dagen maar liefst 11 wedstrijden. In die periode valt onder andere een reeks van 4 thuiswedstrijden in slechts 11 dagen. Wie bij een lichte blessure normaliter twee of drie wedstrijden moet missen, ontbreekt nu bijna de halve competitie.

Programma Haarle:
Zondag 8 april: Activia – Haarle
Donderdag 12 april: Haarle – Hoonhorst
Zondag 15 april: Gazelle – Haarle
Donderdag 19 april: ABS – Haarle
Zondag 22 april: Haarle – Deventer
Donderdag 26 april: Haarle – Holten
Zondag 29 april: Haarle – Terwolde
Donderdag 3 mei: Haarle – DAVO
Zondag 6 mei: Broekland – Haarle
Donderdag 10 mei: Haarle – Raalte
Zondag 13 mei: Terwolde – Haarle

Het volledige voetbalprogramma is te vinden in ons livecenter.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.