actiemenu bij zwakenberg voor samenloop voor hoop

Monique vertelt: “Mijn vriendin heeft dit team opgestart en gevraagd aan haar vrienden en familieleden om mee te lopen. Bijna iedereen is wel eens in de directe omgeving met kanker, bij vrienden of familieleden, in aanraking gekomen. Door onderzoek naar deze ziekte is de mogelijkheid voor genezing of levensverlenging enorm gestegen. Daar is geld voor nodig en daar loop ik graag voor!”

Ook Anja vertelt graag waarom zij meedoet aan deze actie: “Dit is voor mij de tweede keer dat ik meeloop. Het is goed om stil te staan bij kanker. Dat er nog veel onderzoek gedaan moet worden naar deze ziekte, weten we allemaal. Op een evenement als deze wordt dat op meerdere manieren duidelijk gemaakt. Kanker krijgt een gezicht door de 24-uur durende estafette. De kracht van een lach en een traan die je samen ervaart, geeft steun.”

Actiemenu
Gasten van Bar & Brasserie Zwakenberg kunnen in de week van 9 tot en met 15 april genieten van een speciaal actiemenu voor 32,50 euro. Van ieder verkocht actiemenu doneert Brasserie Zwakenberg 5 euro in de SamenLoop voor Hoop pot, die op de bar staat en waar donaties voor het goede doel altijd welkom in zijn. Het menu bestaat uit vier gangen. Bij het voorgerecht kan men kiezen uit een rundercombinatie van carpaccio en pastrami; een viscombinatie van gerookte zalm en heilbot of champignon dordogne. Daarna volgt een tussengerecht (twee soorten soep in glaasjes) en vervolgens het hoofdgerecht, waarbij de gast kan kiezen uit varkenshaasmedaillons, een runderbiefstuk of rolletjes van pangafilet (gevuld met zalm). Als dessert volgt een combinatie van drie verschillende nagerechten.

Infoavond voor eregasten
De SamenLoop voor Hoop houdt op maandag 9 april een informatieavond voor alle potentiële eregasten in de kantine van CRT. Het gaat om mensen die kanker hebben (gehad). De aanwezigen krijgen meer informatie over het programma voor de eregasten tijdens de tweede SamenLoop voor Hoop. Aanvang is om 20.00 uur.

“Tijdens de vorige samenloop hebben eregasten mogen ervaren dat het samenzijn met lotgenoten erkenning, herkenning en steun van en met elkaar kan opleveren”, stelt de organisatie van het evenement. “Het delen van elkaars gevoel, soms zonder woorden, is vaak al genoeg.” De eregasten mogen ook iemand meenemen naar de SamenLoop voor Hoop. Een partner, vriend, vriendin of familielid. Ook voor hen is deelname gratis. Wel graag aanmelding vooraf. Eregasten die ook in een team meelopen, dienen zichzelf als eregast en als loopteamlid aan te melden. Dat kan via de website staging2.samenloopvoorhoopraalte.nl.

De eregasten lopen de eerste ronde van de SamenLoop voor Hoop, nemen deel aan de kaarsenceremonie en lopen uiteindelijk ook de laatste ronde. Verder is er op de zaterdagavond een heerlijk diner voor alle eregasten en hun eventuele maatjes. Op zondag volgt bovendien een uitgebreid ontbijt. Verdere programmaonderdelen blijven nog een verrassing. Alles is vrijblijvend. Vragen kan men mailen naar eregasten@samenloopvoorhoopraalte.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.