3e regiobank beachhandball in salland en vechtdal start in juni

Om al die wedstrijden in goede banen te leiden zijn er ook weer veel scheidsrechters nodig. Daarom is er ook dit jaar weer in samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond (NHV) een speciale opleidingsavond georganiseerd waarbij geïnteresseerden de speciale regels van het Beachhandball worden bijgebracht.

Inmiddels is de RegioBank Beachhandball competitie een vast onderdeel op het zomerprogramma van de Oostelijke handbalverenigingen dat langzamerhand het traditionele buiten veldhandbal verdringt. Niet verwonderlijk want het Beachhandball is leuk om te spelen en spectaculair om naar te kijken. Ieder weekeinde in juni is er deze zomer op een vrijdagavond of zaterdag overdag een strandtent te vinden waar er gespeeld gaat worden.

Na een maand gestreden te hebben in het zand zullen op zondag 1 juli ’s middags de finales gespeeld worden in de verschillende leeftijdscategorieën (senioren tot de E jeugd) en zal bekend worden wie zich kampioen van de RegioBank Beachhandball competitie mag noemen.

Voorafgaand aan deze finales zullen er voor de F-jeugd clinics gehouden worden om kennis te maken met het beachhandball.

Kom kijken in: Zwolle, Raalte, Dalfsen, Broekland, Luttenberg en Nieuw-Heeten. Kijk voor het programma en meer info op Facebook.

Heb je een vraag of wil je meer weten? Mail naar beachcompetitiesalland@gmail.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.